Multimedia kunnen een grote rol spelen bij het ontwikkelen van de zintuigen en het opnemen van informatie. Veel partijen willen multimedia daarom inzetten voor educatieve projecten, maar zij beschikken niet altijd over de benodigde expertise. ABCDeen heeft alle gereedschappen en kennis in huis om creatieve ideeën te vertalen naar bijzondere en educatieve projecten.

ABCDeen investeert graag in een nieuwe generatie en maakt ook op eigen kracht producties die mooi zijn én bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Daartussen zitten multimediale producties die scholen kunnen gebruiken als onderdeel van het lespakket, maar ook animaties waarmee kinderen zich in hun vrije tijd op speelse wijze ontwikkelen.

ABCDeen zet alles op alles om de verschillende producties tot een succes te maken. Dat doen we onder meer door het hele proces in eigen hand te houden. We bedenken een idee dat we uitwerken in een draaiboek en plan van aanpak. Daarna schrijven we een scenario en gaan we aan de slag met de uitvoering van het plan en de montage.