Beeld wordt in de huidige maatschappij steeds belangrijker. Als mijnwerkers vastzitten onder de grond, toont het journaal een animatie met de reddings-mogelijkheden. Ook op school en in het bedrijfsleven wordt steeds meer met animaties gewerkt.

Via beeld worden boodschappen gecommuniceerd die uiteenlopen van informatief tot verleidelijk. Of u zich nu bevindt in de trein of tram, bij de drogist of bakker bijna overal hangen beeldschermen. Ook via kleine schermen nemen we de hele dag beeld tot ons.

De Smartphone en I-pad zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving.  Auto’s met een beeldscherm worden steeds gewoner en een koelkast met een schermpje waarop een boodschappenlijst staat, is reeds ontwikkeld.

ABCDeen kan alle bovengenoemde vormen van beeld maken; van Stop-motion tot  2D- en 3D-animaties. Heeft u al jaren een schitterend plan, een idee dat sluimert in uw hoofd dat u maar niet tot uitvoering brengt? Iets waarvoor u een creatieve partner zoekt die thuis is in de multimedia- en designwereld? Dan bent u aan het juiste adres!