Hoe zorg je er voor dat de avond voor jong en oud niet meer stuk kan?
Hoe krijg je een groep mensen tegelijk enthousiast, gefocust en strijdlustig?

De ABCDeen Buzz Quiz-Systeem is hét antwoord om van iedere bijeenkomst een feest te maken waar het plezier vanaf druipt!

Met de “ABCDeen Buzz Quiz-Systeem” biedt ABCDeen organisaties en particulieren de mogelijk een quizsysteem inclusief beamer, software en buzzers te huren. Een quizsysteem is bij uitstek geschikt voor bedrijven die teambuildingsdagen willen organiseren, psychologen die impulsreacties van patiënten willen meten of organisaties die het pleziergehalte van een evenement willen verhogen. Maar ook op kinderfeestjes, bruiloften, in buurthuizen, cafés of gewoon thuis is de ABCDeen Buzz Quiz hét ontbrekende ingrediënt voor een gezellige avond gebleken!

Hoe werkt het?
Het quizsysteem is zeer gemakkelijk in gebruik. Om te beginnen geeft u zelf aan voor welk type evenement u de quiz wilt gebruiken, welke vragen in de quiz worden gebruikt en of u individueel of in teamverband wilt spelen. Er kunnen tegelijkertijd acht spelers of teams aan de quiz deelnemen. U kiest er ook zelf voor of u een bestaande quiz wilt gebruiken of zelf vragen wilt bedenken. De vragen kunnen in de vorm van meerkeuzevragen en/of open vragen worden geprogrammeerd. U kunt hierbij ook vrij gebruik maken van uw eigen afbeeldingen, video’s of geluidsbestanden. Het is dan aan ons om de quiz in het juiste thema te gieten en het feest kan beginnen!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!